Black Week early access

Vi vil gerne takke vores fordelskunder, og derfor får I tidlig adgang til årets største begivenhed og de bedste tilbud til dato.

Fordelskunder har adgang den 22. november fra kl. 06:45-18:00, hvorefter tilbuddene vil være tilgængelige for alle andre.

Sådan fungerer det:
Omkring kl. 06:45 den 22. november modtager du en e-mail med en adgangskode. Denne adgangskode skal indtastes på hjemmesiden og giver dig tidlig adgang til udsalget.

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, kan du gøre dette under knappen nedenfor:

Tilmeld dig her og få early access