Levering i Black Week

Vi har normalt en leveringstid på 2-5 arbejdsdage i Danmark , men i perioder som under Black Week kan der grundet travlhed forekomme forsinkelser og dermed en længere leveringstid.

Vi er grundigt forberedt; vores lager arbejder i døgndrift, og vi gør alt, hvad vi kan for at behandle alle ordrer så hurtigt som muligt.

Vær opmærksom på følgende

• Hvis du vælger levering til en GLS pakkeshop, kan det ikke garanteres, at pakken kan leveres på det valgte sted. I nogle tilfælde (især i og efter Black Week) kan de forskellige pakkeshops være overfyldte, og der er derfor risiko for, at pakkerne sendes til det næste tilgængelige pakkeshop
  • Pakkerne bliver ikke altid scannet, så snart de er blevet afhentet af det valgte fragtfirma. Derfor bliver de i nogle tilfælde ikke scannet, før de når det første distributionscenter. Det betyder, at det ser ud som om, at pakken stadig befinder sig på vores lager i Belgien, selv om den allerede er blevet afsendt. Skulle trackingen af din pakke ikke være blevet opdateret inden for 24 timer, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil kigge ind i sagen

Vi takker for din tålmodighed og forståelse!