Kan min ordre leveres i weekenden?

Vi afsender alle ordrer med GLS, hvor der er 2-5 hverdages leveringstid.
GLS leverer alle hverdage og til de fleste pakkeshops om lørdagen.

Hvis du bestiller inden kl. 14.00 på en fredag, vil din pakke blive afsendt samme dag, og ligeledes være i transit henover weekenden.

Lægger du en ordre i weekenden, vil den blive afsendt om mandagen.

Vær opmærksom på, at du modtager en SMS, når din pakke er klar til afhentning, såfremt du har valgt levering med GLS Pakkeshop. Afhentning kan foregå i pakkeshoppens åbningstid, som den givne pakkeshop selv definerer.

Du kan finde information om din valgte pakkeshop her: https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-.