Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Vi sender alle danske ordrer med GLS.

Du har følgende muligheder hvad angår levering:

GLS Pakkeshop

Din pakke leveres til en GLS Pakkeshop, som ligger i nærheden af din adresse. Du får valget mellem flere forskellige pakkeshops, så du kan vælge den der passer dig bedst. Du vil få en SMS-notifikation, så snart din pakke er klar til afhentning. Denne leveringsmetode er gratis.

GLS Erhverv

Din pakke sendes til en erhvervsadresse, f.eks. din arbejdsplads. Denne leveringsmetode er gratis. For at sikre at GLS leverer pakken, skal du angive Firmanavn. Der skal være en let tilgængelig varemodtagelse, samt nogen til tage i mod pakken i normal åbningstid, ellers leveres den ikke.

GLS Privatlevering

Din pakke leveres på din privatadresse. Såfremt du ikke er hjemme til at tage imod pakken, leveres din pakke blot til en GLS pakkeshop nær den givne adresse. Denne leveringsmetode koster 15kr.

GLS International

Vi sender til en række andre lande en Danmark. Visse lande er dog fravalgt, grundet ekstremt høje fragtpriser. Disse inkluderer i øjeblikket desværre Færøerne og Grønland.