Annullering af ordre

Ønsker du at annullere din ordre, skal du straks kontakte kundeservice.

OBS: Hvis du sender os en mail, skal denne markeres i emnefeltet med "Annullering af DK123456" - så kan vi hurtigst muligt hjælpe dig.

Vi pakker ordrer alle dage i ugen, og oftest er din ordre pakket indenfor 10-30 minutter efter bestilling.

Såfremt din ordre allerede er pakket, kan den ikke annulleres. Er dette tilfældet, kan du blot gøre brug af vores 100 dages returret.

Ønsker du yderligere information om returnering og ombytning, så tryk på knappen herunder:

Returnering og ombytning

Du kan tage kontakt til vores kundeservice ved at klikke på de nedenstående knapper:

Telefon

Livechat

Messenger

WhatsApp

Kontaktformular