Hvor lang leveringstid er der?

Har du lavet en ordre, som skal leveres i Danmark, bliver den leveret inden for 2-5 hverdage. Pakker leveres kun til enkelte og større pakkeshops om lørdagen.

Alle ordrer sendes gratis med GLS og ønsker man levering inden for 1-2 hverdage, så er der mulighed for at tilkøbe DHL Express for 90 kr.

Såfremt din ordre er lagt inden kl. 19.30 på en hverdag, vil din ordre blive afsendt samme dag. Bestiller du med DHL Express, vil den blive afsendt samme dag, hvis ordren er lagt inden kl. 16:00.

Bemærk venligst:

• At GLS afhenter og leverer mandag-fredag. Du kan bestille døgnet rundt i vores webshop, men ordrer aflagt i weekenden afsendes først mandag.
  • At GLS ikke scanner vores pakker når de afhentes. De scannes derimod først når de ankommer til Distributionscentret, og derfor kan der af dit Track & Trace ID fremgå, at pakken stadig befinder sig hos os. Såfremt dit Track & Trace ikke er opdateret efter kl. 20.00, så kontakt gerne kundeservice for en opdatering.
  • At din leveringstid ikke påvirkes af din forsendelsesmetode. GLS pakkeshop, GLS Erhverv og GLS Privatlevering afhentes samtidigt. Leveringsmetoden påvirker blot måden du modtager pakken på.

Bemærk at leveringstiden kan være forsinket som følge af kampagner som eksempelvis Black Friday.