Mit ordrenummer virker ikke, hvad gør jeg?

Såfremt dit ordrenummer ikke virker, når du taster det i returportalen, skyldes det oftest, at det ikke indtastes korrekt. Husk at putte "DK" ind foran ordrenummeret.

Vores systemer genkender kun ordrenumre, hvis de indeholder alle cifre, både bogstaver og tal.

Dit ordrenummer vil altid have et format, som ligner følgende ordrenumre, altså med to bogstaver efterfulgt af seks tal.

• DK123456
  • DK555555
  • DK654328

Vores sytem vil derimod ikke genkende følgende:

• 123456
  • 555555
  • 654328
  • DK 123456

Såfremt dette stadig ikke virker, kan det indikere, at din ordre er lagt før, at returportalen blev implementeret eller at der forekommer fejl. Kontakt i så fald venligst vores kundeservice på info@shapingnewtomorrow.dk, tlf. 42 90 90 24 eller livechat nederst til højre på siden her.