Pico Pants

Pico Pants er fremstillet af 96 % Virgin uld og 4 % elastan.

Careanvisninger:

• For bedst at bevare shine og pressefolder anbefaler vi at sende bukserne til rens. For at sikre god holdbarhed, bør dette gøres regelmæssigt.
  • Alternativt kan vask i håndvask v. medium temperatur også være en mulighed, men resultatet ved rens er markant bedre.
  • Ønsker du derimod at vaske bukserne, skal det være på uldprogram ved lav centrifugering - Vær dog opmærksom på at dette påvirker buksernes holdbarhed og shine samt at pressefolderne vil fade.
  • Bør ikke tørres i direkte sollys
  • For strygeanvisninger klik her: Strygeanvisninger