Overshirt

Vores Overshirt er fremstillet af 67 % REPREVE® recycled polyester, 29 % Ecovero™ og 4 % elastan.

Careanvisninger:

• For bedst at bevare shine anbefaler vi at sende jakken til rens. For at sikre god holdbarhed, bør dette gøres fra tid til anden
  • Alternativt kan vask i håndvask v. medium temperatur også være en mulighed, men resultatet ved rens er markant bedre
  • Ønsker du derimod at vaske jakken, skal det være på polyesterprogram ved lav centrifugering - Vær dog opmærksom på at dette påvirker jakkens holdbarhed og shine
  • Bør ikke tørres i direkte sollys
  • For strygeanvisninger klik her: Strygeanvisninger