Kan jeg hente min online ordre i butikken?

Afhentning i butik er desværre ikke en mulighed ved online køb.

Forsendelse med GLS er ofte leveret 3 dage efter bestilling, hvis bestillingen foretages inden klokken 19.00.

Foretrækker du at 'afhente' dit køb fysisk i butikken, kan du undlade at bestille online og i stedet komme forbi en af vores butikker og købe varen der. Klik her for at se vores åbningstider.

Efterspørger du en partivare eller en nyligt annonceret vare, så kontakt gerne kundeservice på info@shapingnewtomorrow.dk, tlf. 42 90 90 24 eller livechat nederst til højre på siden her inden, så du ikke går forgæves.