Sådan returnerer du

Vær opmærksom på, at der kan forekomme forsinkelser i spidsbelastningsperioder som eksempelvis Black Week, jul og nytår.

For at gøre brug af vores gratis returnering, skal du oprette din returnering i vores returportal. Herefter vil du modtage returlabel samt returformular på mail.

Nedenfor finder du en trinvis guide til registreringen af din returnering.

📱Klik her for vejledning på mobil
  1. Gå ind på vores returside ved at trykke på knappen herunder

Returside
  2. Læs vores returneringsbetingelser igennem og tryk derefter på "Klik her for at returnere"

3. Tryk herefter på "KOM I GANG"

4. Indtast dit ordrenummer og enten postnummer, mailadresse eller telefonnummer og tryk "NÆSTE"

5. Vælg '1 Vare' ud for de varer, du ønsker at returnere og angiv returneringsgrunden ud fra de viste valgmuligheder

6. Gå længere ned på siden og tryk "NÆSTE"

7. Bekræft at dine oplysninger er korrekte

8. Gå længere ned på siden og tryk "NÆSTE"

9. Vælg returneringsmetode ved at trykke på GLS

10. Gå længere ned på siden og tryk "NÆSTE"

11. Din returnering er nu registreret og du kan downloade returlabelen og returformularen. De er også sendt til dig på mail fra afsenderen no-reply@intelligentreturns.net

🖥 Klik her for vejledning på computer
  1. Gå ind på vores returside ved at trykke på knappen herunder

Returside
  2. Læs vores returneringsbetingelser igennem og tryk derefter på "Klik her for at returnere"

3. Tryk herefter på "KOM I GANG"

4. Indtast dit ordrenummer og enten postnummer, mailadresse eller telefonnummer og klik "NÆSTE"

5. Vælg '1 Vare' ud for de varer du ønsker at returnere

6. Vælg returneringsårsagen ud fra de viste muligheder og klik "NÆSTE"

7. Bekræft at dine oplysninger er korrekte og tryk herefter "NÆSTE"

8. Tryk på GLS for at få baren til at lyse grønt og tryk herefter på "NÆSTE"

9. Du er nu færdig og kan downloade returlabelen og returformularen. De er også sendt til dig på mail fra afsenderen "no-reply@intelligentreturns.net"

Ønsker du at returnere produkter fra flere forskellige ordrer? Klik på knappen nedenfor og se, hvordan du gør dette:

Returnering af flere ordrer