Hvordan vælger jeg drop-off punkter i returportalen?

Kan du ikke finde drop-off punkter i vores returportal, så følg blot disse 2 enkle trin:

1. Tryk på et sted i det markerede område (som vist på billedet herunder) for at angive GLS som returneringsmetode. Tryk derefter 'NÆSTE'.Return_DK_7.jpg
  2. Returlabel og returskema kan hermed printes, og de er ligeledes tilsendt til din email fra adressen: "no-reply@intelligentreturns.net"

Find din nærmeste GLS-Pakkeshop ved at klikke på knappen herunder:
    GLS-Pakkeshop

Det er lige meget, om du indleverer din returnering i Skagen eller i København, så længe det er i en GLS-Pakkeshop. Returportalens fejlmelding "Drop-off punkter ikke fundet er vi ved at finde en løsning på.