Her finder du vores størrelsesguides

Hos Shaping New Tomorrow tilbyder vi forskellige pasformer og størrelser.
For at hjælpe dig bedst muligt med at vælge den rigtige størrelse, tilbyder vi en række størrelsesguides.

Fit

For nogle produkter tilbyder vi Slim og Regular Fit. For produkter, hvor begge pasformer er tilgængelige, finder du en guide med en beskrivelse af forskellene og billeder, så du kan sammenligne dem.

Klik nedenfor for at se, hvor du kan finde vores pasformsvejledning:

Klik her for vejledning
  1. Vælg det ønskede produkt

2. Scroll ned og klik "Find min pasform"

3. Pasformsvejledningen vil nu blive vist og du vil nu kunne vælge det passende fit

Interaktiv størrelsesguide

Vores interaktive størrelsesguide bruger rigtige data og maskinlæring til at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Følg trinene og vi vil ud fra det angivne komme med vores bedste anbefalinger.

Bemærk venligst, at denne vejledning ikke er tilgængelig for alle produkter, men vi arbejder på det.

Klik nedenfor for at se, hvor du kan finde vores interaktive størrelsesguide:

Klik her for vejledning
  1. Vælg det ønskede produkt

2. Scroll ned og klik "Find min størrelse"

3. Den interaktive størrelsesguide vises. Følg trinene for at finde din anbefalede størrelse

Størrelse & Fit

En størrelsesguide med mål er tilgængelig for alle vores produkter. Du kan bruge denne guide til at finde den rigtige størrelse til dig og sammenligne målene med det tøj, du normalt bruger.

Klik nedenfor for at se, hvor du finder guiden:

Klik her for vejledning
  1. Vælg det ønskede produkt

2. Scroll ned og klik "Størrelsesguide"

3. Guiden vil komme frem. Scroll ned for at se alle størrelser og mål