Hvor kan jeg finde en størrelsesguide henne?

Vi har placeret en størrelsesguide under alle vores produkter på hjemmesiden, så du, såfremt du er i tvivl om din størrelse, nemt og hurtigt kan finde den helt rigtige størrelse.

Størrelsesguiden finder du ved at klikke på "Størrelse & Fit", som er fremhævet på billedet nedenfor.

Herefter vil størrelsesguiden poppe frem i højre side, som vist herunder.

For visse produkttyper tilbyder vi også en interaktiv størrelsesrådgiver. Hvis det produkt, du kigger på, er understøttet, skal du klikke på "Find din størrelse".