Sådan returnerer du produkter fra to forskellige ordrer

At returnere produkter fra to forskellige ordrer er nemt og ligetil.

1. Du skal blot oprette to (eller flere) retursager, én på hvert ordrenummer.
    Se her hvordan:

Hvordan returnerer jeg?
  2. Herefter kommer du så blot alle produkter i en kasse og vedlægger retursedlerne fra begge ordrer.
  3. Anvend blot èn returlabel og sæt udenpå pakken.
  4. Herefter afleverer du pakken i din foretrukne GLS-Pakkeshop og så klarer vi resten.

Bemærk: Hvis du vælger at returnere produkter fra forskellige ordrer i én pakke, skal du huske, at kun den returlabel, som du sætter på pakken, kan spores og vi blive refunderet ved ankomsten. Den ubrugte etiket og de(t) produkt(er), der er knyttet til den, refunderes op til 14 dage senere.