Sådan returnerer du produkter fra to forskellige ordrer

For at kunne håndtere din returnering hurtigst muligt, bedes du sende returneringer og ombytninger fra separate registreringer samt forskellige ordrer individuelt. Hvis du kombinerer varer i din returnering fra forskellige registrerede returneringer, vil behandlingstiden for returneringen være betydeligt længere.

Hjælp os med at hjælpe dig ved at pakke dine registrerede returneringer og ombytninger separat. Husk, vi tilbyder returneringer mod et returgebyr på 29 kr., og ombytninger er gratis. Derudover kan du også foretage returneringer og ombytninger i vores butikker helt gratis.

Bemærk venligst, at danske ordrer (f.eks. DK123456) også kan returneres i danske butikker og tyske ordrer (f.eks. DE234567) i tyske butikker.