Kommende butiksåbninger

I vores butikker får du mulighed for at prøve tøjet på og tage det med hjem samme dag.
Derudover giver det os muligheden for at give dig en fantastisk shopping-oplevelse.
Derfor er åbning af nye butikker en vigtigt prioritet for os.

Vi har i øjeblikket fem butikker i Danmark. Der er pt. ikke ambitioner om at åbne flere herhjemme.
Vi er dog i gang med en ekspansion i Tyskland, hvor vi nu har butikker i Hamburg, Berlin, Köln, Stuttgart, Frankfurt og Berlin.

Flere andre byer har været på tale, men intet er endnu fastlagt.
Nedenstående byer er bud på eventuelt kommende lokationer:

• München

Hvorvidt og hvornår nye butikker er undervejs, kan vi i øjeblikket ikke oplyse nærmere om.

Tryk på knappen herunder for at se, hvor vi pt. har fysiske butikker:

Vores fysiske butikker