Sådan tracker du din returnering

For at spore din returnering skal du blot klikke på knappen nedenfor og indtaste dit ordrenummer (DK123456) eller trackingnummer.

Bemærk venligst, at du kun kan spore pakken til første destination. Herfra vil pakken blive transporteret videre til vores faciliteter, hvilket ikke kan spores. Du vil normalt modtage refunderingen inden for 14 dage. Såfremt du endnu ikke har modtaget din refundering efter 14 dage, så tag gerne kontakt til vores kundeservice.

Tryk her for at spore din returnering

Ønsker du at spore returpakken direkte hos speditøren af din pakke, henviser vi til GLS' Trackingservice, hvor du kan indtaste dit GLS Tracking nummer (formatet på dette er 092212345678)

Spor din pakke hos GLS her