Sådan indtaster du din rabatkode eller dit gavekort

Rabatkoder og gavekort indtastes i samme felt. Følg de få trin herunder for at finde feltet til indtastning:

📱Klik her for vejledning på mobil
  1. Når du har valgt det ønskede produkt, trykker du på indkøbskurven øverst i højre hjørne

2. Acceptér så handelsbetingelserne og tryk "Gå til betaling"

3. Herefter kommer du til siden "Oplysninger", hvor du skal klikke på "Vis ordreoversigt"

4. Du kan nu indtaste dit gavekort eller din rabatkode i feltet

🖥 Klik her for vejledning på computer
  1. Når du har valgt det ønskede produkt, trykker du på indkøbskurven øverst i højre hjørne

2. Acceptér så handelsbetingelserne og tryk "Gå til betaling"

3. Herefter kommer du til siden "Oplysninger", hvor du kan indtaste dit gavekort eller din rabatkode i det fremhævede felt nedenfor

Bemærk, at det ikke er muligt at tilføje en rabatkode til en ordre, hvis man bestiller noget, der i forvejen er nedsat (sæt- eller kvantumrabat).

Gavekortkoder virker stadig, så længe det ikke er et fysisk gavekort, som kun kan bruges i butikkerne. For at omdanne et fysisk gavekort til et, som kan bruges online, kontakt da kundeservice på mail og send billede af stregkoden og tallene bagpå samt beløbet på gavekortet.

Klik på knappen nedenfor for at læse mere om køb og indløsning af gavekort:

Gavekort