Sådan indtaster du din rabatkode eller dit gavekort

Rabatkoder og gavekort indtastes i samme felt. Følg de få trin herunder for at finde feltet:

1. Når du har valgt det ønskede produkt, trykker du på indkøbskurven øverst i højre hjørne

2. Tryk gå til betaling

3. Herefter kommer du til siden Oplysninger, hvor du skal klikke på Vis ordreoversigt

4. Du kan nu indtaste dit gavekort eller din rabatkode i feltet

Hvis du er i besiddelse af et fysisk gavekort i form af et kreditkort, kan du bruge dette online og i de danske butikker ved at indtaste cifrene undtagen de første fem.

Bemærk venligst: Det ikke er muligt at tilføje en rabatkode til en ordre, hvis man bestiller noget, der i forvejen er nedsat (sæt- eller kvantumrabat).

Klik på knappen nedenfor for at læse mere om køb og indløsning af gavekort:

Gavekort