Refundering ikke modtaget

Vi gør vores bedste for at behandle dine returneringer og andre sager hurtigst muligt. Hvis du endnu ikke har modtaget din refundering, bedes du kontakte vores kundeservice på info@shapingnewtomorrow.dk

For at løse dette på nemmeste og hurtigste vis, vil vi bede dig sende os følgende informationer:

• Ordrenummer
  • Hvilket produkt du har returneret
  • Trackingnummer

Så snart vi har modtaget din mail, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Klik på knappen nedenfor for at læse mere om refunderinger:

Refundering