Black Week pre-access

Vi ønsker å takke de som er med i kundeklubben vår. Derfor får du pre-access til årets største event og de beste tilbudene vi noen gang har hatt.

Medlemmer av kundeklubben vår vil få tilgang fra kl. 08.00-18.00 den 22. november. Etter dette vil tilbudene være tilgjengelige for alle.

Hvordan det fungerer:
Rundt kl. 08.00 den 22. november vil du motta en e-post som inneholder en kode. Denne koden kan brukes for å komme inn på nettsiden vår og vil gi deg tilgang til salget før alle andre.

Hvis du ikke har meldt deg på nyhetsbrevet vårt kan du klikke på knappen nedenfor:

Meld deg på og få pre-access