Levering under Black Week

Vanligvis har vi en leveringstid på 1-6 hverdager  , avhengig av hvilket land du ønsker å sende til. I travle perioder som Black Week kan det oppstå forsinkelser og dermed en utvidet leveringstid.

Vi er godt forberedt; lageret jobber døgnet rundt og vi gjør alt vi kan for å behandle alle bestillinger så fort som mulig.

Vennligst merk

Pakkene blir ikke alltid skannet så snart de blir hentet av valgt transportør. Derfor blir de i noen tilfeller ikke skannet før de når det første distribusjonssenteret. Dette betyr at det ser ut til at pakken fortsatt er på vårt lager, selv om den allerede er sendt. Hvis sporings-ID-en din ikke har blitt oppdatert innen 24 timer, vennligst kontakt kundeservice for en oppdatering

Vi takker for tålmodigheten og forståelsen!