Registrering av returen din

Vær oppmerksom på at forsinkelser kan oppstå i perioder som Black Week og helligdager.

For å returnere dine produkter må du registrere en retur online via returportalen vår. Når du har fullført registreringen vil du motta en gratis returetikett.

Følg disse stegene for å registrere din retur:

📱Klikk her for instruksjoner til mobil
  1. Gå til retursiden vår ved å klikke på knappen nedenfor

Returside
  2. Les returvilkårene våre og klikk deretter på 'KLIKK FOR Å RETURNERE PAKKEN'

3. Velg ditt land

4. Klikk på knappen "Returportal"

5. Skriv inn ditt ordrenummer eller din e-postadresse eller telefonnummer og klikk "SUBMIT"

6. Velg de produktene du ønsker å returnere og årsaken til det og klikk "SUBMIT"

7. Velg fraktselskab for returen, skriv inn e-postadressen din og klikk "CLICK HERE TO CONTINUE"

For å vite mer om DHL Express klikk på "more info" også "Click here" - dette tar deg til denne siden:

Informasjon om DHL Express

8. Du er nå ferdig og kan laste ned fakturaen og skrive ut returetiketten. Den har også blitt sendt til din e-post fra avsenderen noreply@bleckmann.com.

🖥 Klikk her for instruksjoner til desktop
  1. Gå til retursiden vår ved å klikke på knappen nedenfor

Returside
  2. Les returvilkårene våre og klikk deretter på 'KLIKK FOR Å RETURNERE PAKKEN'

3. Velg ditt land

4. Klikk på knappen "Returportal"

5. Skriv inn ditt ordrenummer eller din e-postadresse eller telefonnummer og klikk "SUBMIT"

6. Velg de produktene du ønsker å returnere og årsaken til det og klikk "SUBMIT"

7. Velg fraktselskab for returen, skriv inn e-postadressen din og klikk "CLICK HERE TO CONTINUE"

For å vite mer om DHL Express klikk på "more info" også "Click here" - dette tar deg til denne siden:

Informasjon om DHL Express

8. Du er nå ferdig og kan laste ned fakturaen og skrive ut returetiketten. Den har også blitt sendt til din e-post fra avsenderen noreply@bleckmann.com.

Ønsker du å returnere produkter fra flere forskjellige bestillinger? trykk på knappen nedenfor og se hvordan du gjør dette:

Retur av flere bestillinger