Kan jeg kansellere en bestilling?

Hvis du ønsker å kansellere bestillingen din, kan du kontakte kundeservice så fort som mulig, helst via live chat eller ved å ringe 800 62 500.

Vi pakker og sender bestillinger alle hverdager og vanligvis har vi rukket å pakke bestillingen innen 30 minutter etter at du har lagt inn bestillingen.

Når bestillingen din allerede er pakket, kan vi ikke lengre kansellere den. Men du kan bruke vårt 100-dagers åpent kjøp og sende tilbake ordren helt gratis.

Hvis du vil ha mer informasjon om retur, kan du klikke her.