Kansellering av bestillingen min

Hvis du ønsker å kansellere bestillingen din, kan du kontakte kundeservice så fort som mulig.

Vi pakker og sender bestillinger alle virkedager og vanligvis har vi rukket å pakke bestillingen innen 30 minutter etter at du har lagt inn bestillingen.

Når bestillingen din allerede er pakket, kan vi ikke lengre kansellere den. Men du kan bruke vårt 45-dagers åpent kjøp og sende tilbake ordren helt gratis.

Ønsker du mer informasjon om retur og bytte, trykk på knappen under:

Retur og bytte