Kansellering av bestillingen min

Hvis du ønsker å kansellere bestillingen din, kan du kontakte kundeservice så fort som mulig, helst via live chat eller ved å ringe 800 62 500.

Vi pakker og sender bestillinger alle hverdager og vanligvis har vi rukket å pakke bestillingen innen 30 minutter etter at du har lagt inn bestillingen.

Når bestillingen din allerede er pakket, kan vi ikke lengre kansellere den. Men du kan bruke vårt 100-dagers åpent kjøp og sende tilbake ordren helt gratis.

Ønsker du mer informasjon om retur og bytte, trykk på knappen under:

Retur og bytte

Du kan kontakte vår kundeservice ved å klikke på knappene nedenfor:

Telefon

Livechat

Messenger

WhatsApp

Kontaktskjema