Jeg finner ikke bukser i min størrelse. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du ikke finner en bukse med riktig kombinasjon av midje og lengde, er det fordi vi ikke har den eksakte størrelsen på lager. Hvis en størrelse er utsolgt, blir størrelsen merket som utsolgt. Du kan be om å få beskjed hvis/når produktet kommer inn igjen ved å velge størrelsen du vil ha på produktsiden.

Deretter kommer det automatisk opp en rute der du kan skrive inn e-postadressen din eller telefonnummeret ditt som du kan kontaktes på når riktig størrelse på produktet har kommet inn igjen.

Du kan finne bukser i følgende livvidder:

• W28
  • W30
  • W31
  • W32
  • W33
  • W34
  • W36
  • W38
  • W40
  • W42
  • W44

Du kan finne bukser i følgende lengder:

• L28
  • L30
  • L32
  • L34
  • L36

Hvis du ønsker å motta en oppdatering om fremtidige størrelser, er du velkommen til å kontakte oss i kundeservice.