Jeg har bestilt feil størrelse/produkt. Kan jeg endre min ordre?

Hvis du har bestilt feil produkt eller størrelse må du kontakte vår kundeservice så fort som mulig. Du kan skrive til oss på info@shapingnewtomorrow.no, ringe 800 62 500 eller skrive til oss på livechatten som du finner nederst i hjørnet.

Hvis vi har sendt din bestilling kan vi dessverre ikke stoppe den. Men du har 100 dagers åpent kjøp med gratis retur, så du kan sende tilbake din bestilling uten ekstra kostand.

Hvis du ønsker å kansellere bestillingen din, må du kontakte kundeservice så fort som mulig. Gjerne over telefon eller på chatten. Hvis vi har rukket å sende din bestilling, kan vi dessverre ikke kansellere den.

Hvis du vil ha mer informasjon om retur, kan du klikke her.