Pico Pants

Pico Pants er laget av 96 % ny ull og 4 % elastan.

Vaskeanvisning:

• For å bevare buksens press og finish, anbefaler vi at du renser den. Hvis du gjør dette regelmessig vil buksen ha en lengre levetid
  • Hvis du ikke har tilgang til et renseri kan du vaske den for hånd i lunket vann
  • Hvis du vil bruke vaskemaskin er det viktig at du velger et ullprogram med lang sentrifugering Vær oppmerksom på at når du vasker i maskin, vil buksens holdbarhet, press og finish avta
  • Bør ikke tørkes direkte i sollys