Overshirt

Våre Overshirt er laget av 67 % REPREVE® resirkulert polyester, 29 % Ecovero™ og 4 % Elastan.

Vaskeanvisning:

• For å bevare jakkens press og finish, anbefaler vi at du renser den.
  • Hvis du ikke har tilgang til et renseri kan du vaske den for hånd i lunkent vann.
  • Hvis du vil bruke vaskemaskin er det viktig at du velger et polyesterprogram med lav sentrifugering. Vær oppmerksom på at dressjakkens holdbarhet og finish vil bli påvirket når du vasker i maskin.
  • Bør ikke tørkes direkte i sollys.