Henting av bestillinger i butikk

Det er foreløpig ikke mulig å hente en nettbestilling i en av våre fysiske butikker.

Hvis du ønsker å legge inn en bestilling på nettsiden vår, vil den enten sendes til ditt hjem, bedriftsadresse eller nærmeste pakkebutikk. Dette avhenger av valgt fraktmetode.

Vi kan ikke garantere at alle produktene våre vil være tilgjengelig i butikkene, men hvis du er på utkikk etter en spesifikk vare kan du gjerne besøke en av våre butikker eller kontakte kundeservice.

Butikkens åpningstider og kontaktinformasjon til kundeservice finner du ved å klikke på en av knappene nedenfor:

Åpningstider Kontakt oss