Hvordan returnere produkter?

For å returnere dine produkter må du registrere en retur online via returportalen vår. Når du har fullført registreringen vil du motta en gratis returetikett.

Følg disse stegene for å registrere din retur:

Klikk her for å se veiledningen i mobilformat
  1. Gå til retursiden vår ved å klikke på knappen nedenfor
    Returside
  2. Les returvilkårene våre og klikk deretter på 'KLIKK FOR Å RETURNERE PAKKEN'
  3. Skriv inn ditt ordrenummer eller din e-postadresse eller telefonnummer og klikk "SUBMIT"
  4. Velg de produktene du ønsker å returnere
  5. Velg årsaken til hvorfor du ønsker å returnere og klikk "SUBMIT"
  6. For å vite mer om DHL Express klikk på "more info" også "Click here" - dette tar deg til denne siden:
    Informasjon om DHL Express

7. Klikk på "CLICK HERE TO CONTINUE" hvis du ønsker å fortsette til neste side
  8. Du er nå ferdig og kan laste ned fakturaen og skrive ut returetiketten. Den har også blitt sendt til din e-post fra avsenderen noreply@bleckmann.com.

Klikk her for å se veiledningen i PC-format
  1. Gå til retursiden vår ved å klikke på knappen nedenfor
    Returside
  2. Les returvilkårene våre og klikk deretter på 'KLIKK FOR Å RETURNERE PAKKEN'
  3. Skriv inn ditt ordrenummer eller din e-postadresse eller telefonnummer og klikk "SUBMIT"
  4. Velg de produktene du ønsker å returnere
  5. Velg årsaken til hvorfor du ønsker å returnere og klikk "SUBMIT"
  6. For å vite mer om DHL Express klikk på "more info" også "Click here" - dette tar deg til denne siden:
    Informasjon om DHL Express

7. Klikk på "CLICK HERE TO CONTINUE" hvis du ønsker å fortsette til neste side
  8. Du er nå ferdig og kan laste ned fakturaen og skrive ut returetiketten. Den har også blitt sendt til din e-post fra avsenderen noreply@bleckmann.com.