Her finner du vår størrelsesguide

Når du har funnet produktet du vil se en størrelsesguide for, klikker du på produktet, slik at du havner på produktsiden. Under knappen 'Legg til i handlekurv', står det fire forskjellige alternativer der du kan fordype deg. Her velger du 'Størrelse & Passform'.

Herefter vil størrelsesguiden poppe frem fra høyre som beskriver produktets passform og hvordan du skal måle deg selv for å finne ut hvilken størrelse som passer deg best.

For enkelte produkttyper tilbyr vi også en interaktiv størrelsesrådgiver. Hvis produktet du ser på støttes, klikker du på "Finn størrelsen".