Hvor finner du størrelsesguiden vår

Hos Shaping New Tomorrow tilbyr vi forskjellige passformer og størrelser.

For å gi deg best mulig hjelp til å velge riktig størrelse har vi flere forskjellige guider.

Passform

På noen produkter tilbyr vi Slim og Regular Fit. På produkter der begge passformene er tilgjengelige vil du finne en guide med beskrivelse på forskjellen og bilder for å hjelpe deg til å sammenligne.

Vennligst klikk nedenfor for å se hvor du kan finne størrelsesguiden:

📱Klikk her for instruksjoner til mobil
  1. Velg ønsket produkt

2. Scroll ned til passform og størrelse, og klikk "What's my fit?"

3. Størrelsesguiden vil vises

🖥 Klikk her for instruksjoner til desktop
  1. Velg ønsket produkt og klikk "What's my fit?"

2. Størrelsesguiden vil vises

Interaktiv størrelsessverktøy

Vår interaktive størrelsesverktøy bruker ekte data og maskinlæring for å hjelpe deg med å finne den riktige størrelsen. Følg de ulike trinnene og de beste anbefalingene vil bli vist.

Merk at denne guiden ikke er tilgjengelig på alle produktene, men er noe vi jobber med..

Vennligst klikk nedenfor for å se hvor du kan finne den interaktive størrelsesverktøyet:

📱Klikk her for instruksjoner til mobil
  1. Velg ønsket produkt

2. Scroll ned til passform og størrelse og klikk "Finn størrelsen"

3. Størrelsesguiden vil vises. Følg trinnene for å finne din anbefalte størrelse

🖥 Klikk her for instruksjoner til desktop
  1. Velg ønsket produkt og klikk "Finn størrelsen"

2. Størrelsesguiden vil vises. Følg trinnene og finn din anbefalte størrelse

Størrelse og mål

En størrelsesguide med mål er tilgjengelig for alle produktene. Du kan bruke denne guiden til å finne den riktige størrelsen for deg og sammenligne målene til hva du vanligvis bruker.

Vennligst klikk nedenfor for å se hvor du finner størrelsesguiden:

📱Klikk her for instruksjoner til mobil
  1. Velg ønsket produkt

2. Scroll ned og klikk "Størrelse & Passform"

3. Et slide-inn vindu vil vises - scroll ned for å se all informasjon

🖥 Klikk her for instruksjoner til desktop
  1. Velg ønsket produkt og klikk "Størrelse & Passform"

2. Et slide-inn vindu vil vises - scroll ned for å se all informasjon