Forskjellen på buksemodellene våre

Hos SHAPING NEW TOMORROW har vi for tiden 8 buksemodeller.

Noen ganger kan det være vanskelig å skille mellom dem, så vi har laget en enkel oversikt der vi sammenligner dem nedenfor:

Classic Pants

Materialer: 97% Bomull, 3% Elastan (Lycra®)

Modell: Klassiske herrebukser

Egenskaper: Veldig tøyelig, unikt materiale, ekstremt behagelige

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du liker ideen om at et par fine bukser kan føles som joggebukser.
Du ønsker å bruke buksene både til hverdag, jobb og festlige anledninger.

Klikk her for å se våre Classic Pants

Essential Pants

Materialer: 67% Polyester (resirkulert REPREVE®), 29% Viskose (Lenzing™ Ecovero™), 4% Elastan (Roica®)

Modell: Klassiske herrebukser

Egenskaper: Veldig tøyelige, vannavstøtende egenskaper og hurtigtørrende teknologi, anti-rynke funksjoner

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du mangler et par komfortable herrebukser som er elastiske å bruke, uten å gå på kompromiss med designet.
Du ønsker å bruke buksene både til hverdag, jobb og festlige anledninger.

Klikk her for å se våre Essential Pants

Essential Suit Pants

Materialer: 67% Polyester (resirkulert REPREVE®), 29% Viskose (Lenzing™ Ecovero™), 4% Elastan (Roica®)

Modell: Klassiske dressbukser med fokus på innovative teknologier

Egenskaper: Veldig tøyelige, vannavstøtende egenskaper og hurtigtørrende teknologi, anti-rynke funksjoner

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du ønsker å bruke stilige, lange bukser på en varm sommerdag og ønsker ikke å bruke tid på å stryke dem.

Klikk her for å se våre Essential Suit Pants

Heavy Edition Pants

Materialer: 61% Polyester (resirkulert REPREVE®), 26% Viskose (Lenzing™ Ecovero™), 7% bomull, 6% Elastan (Roica®)

Modell: Klassiske chinos med mer varme

Egenskaper: Meget strekkbar, vannavstøtende og hurtigtørkende teknologi, aktiv varmeregulering og varmebevaring, anti-rynke funksjoner

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du vil ha en fin og komfortabel chinobukse, med stor mengde stretch for bruk primært i overgangssesongene og vinteren.
Du ønsker å bruke buksene til hverdags så vel som formell bruk.

Klikk her for å se våre Heavy Edition Pants

Tech-Linen Pants

Materiale: 46% Lyocell (Lenzing™), 34% Polyester, 14% Viskose (Lenzing™), 6% Elastan

Modell: Løse sommerbukser

Egenskaper: Slitesterkt stoff, absorberer fukt, krøller og krymper minimalt

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du ønsker å bruke avslappede, komfortable og stilige bukser på en varmere sommerdag.

Klikk her for å se våre Tech-Linen Pants

Classic Jeans

Materialer: 61% Bomull (resirkulert pre-consumer), 20% Bomull (resirkulert post-consumer), 17% Polyester (resirkulert post-consumer), 2% Elastan (Lycra®)

Modell: Klassiske jeans til menn med fem lommer

Egenskaper: Veldig stretchy, ekstremt komfortabel, laget av 98% resirkulerte materialer

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du leter etter komfortable jeans som har rikelig med stretch og kan brukes til både hverdags og andre anledninger.

Klikk her for å se våre Classic Jeans

Corduroy Pants

Materialer: 98% Bomull (økologisk), 2% Elastan

Modell: Klassiske kordfløyelsbukser for menn med fem lommer

Egenskaper: Elastiske, ekstremt komfortable, myke mot huden og med en avslappet, rett passform

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du leter etter et par komfortable chinos som er litt mer casual og kan brukes til alle anledninger, spesielt med fokus på komfort og fritid.

Klikk her for å se våre Corduroy Pants

GEN2 Pants

Materialer: 47% Polyester (resirkulert REPREVE®), 47% Bomull, 6% Elastan

Modell: Klassiske tech chinos til herre med fem lommer

Egenskaper: Stretchy, ekstremt komfortable, myke og antikrøll egenskaper

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du er ute etter ett par behagelige chinos der komfort, holdbarhet og stil når nye høyder

Klikk her for å se våre GEN2 Pants