Hvordan buksene våre er forskjellige fra hverandre

Hos SHAPING NEW TOMORROW har vi for tiden 4 buksemodeller.

Noen ganger kan det være vanskelig å skille mellom dem, så vi har laget en enkel oversikt der vi sammenligner dem nedenfor:

Classic Pants

Materiale: 97 % Bomull, 3 % Lycra

Modell: Klassiske herrebukser

Egenskaper: Veldig tøyelig, unikt materiale, ekstremt behagelige

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du liker ideen om at et par fine bukser kan føles som joggebukser.
Du ønsker å bruke buksene både til hverdag, jobb og festlige anledninger.

Klikk her for å se våre Classic Pants

Essential Pants

Materiale: 67 % REPREVE®, 29 % Ecovero™, 4 % Elastan

Modell: Klassiske herrebukser med fokus på holdbarhet

Egenskaper: Veldig tøyelige, vannavstøtende egenskaper og hurtigtørrende teknologi, anti-rynke funksjoner

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du mangler et par komfortable herrebukser som er elastiske å bruke, uten å gå på kompromiss med designet.
Du ønsker å bruke buksene både til hverdag, jobb og festlige anledninger.

Klikk her for å se våre Essential Pants

Essential Suit Pants

Materiale: 67 % REPREVE®, 29 % Ecovero™, 4 % Elastan

Modell: Klassiske dressbukser med fokus på holdbarhet

Egenskaper: Veldig tøyelige, vannavstøtende egenskaper og hurtigtørrende teknologi, anti-rynke funksjoner

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du synes det er viktig å bruke slitesterke materialer.
Buksen må kunne brukes i all slags vær og holde seg fin hele dagen.

Klikk her for å se våre Essential Suit Pants

Tech-Linen Pants

Materialien: 46 % lyocell, 34 % polyester, 14 % viskose, 6 % elastan

Kategorie: Løse sommerbukser

Eigenschaften und Vorteile: Slitesterkt stoff, absorberer fukt, krøller og krymper minimalt

Dir gefällt dieses Modell, wenn...:
Du bryr deg om bærekraftige materialer og ønsker å bruke avslappede, komfortable og stilige bukser på en varmere sommerdag.

Klikk her for å se våre Tech-Linen Pants