Hva kan jeg gjøre på medlemsprofilen min?

Hvis du er medlem i vår kundeklubb og har logget inn, er det mulig for deg å:

1. Se din ordrehistorikk og se ytterligere informasjon ved å trykke på ordrenummeret
  2. Se og endre dine adresser

Opplever du problemer med å logge inn på profilen din eller vil du endre e-post/passord?

Da vil vi gjerne hjelpe deg! Du kan kontakte vår kundeservice ved å bruke knappen nedenfor:

Kontakt oss

Foreløpig er det ikke mulig å se kjøp gjort i fysiske butikker, men vi jobber med å gjøre dette mulig.