Slik åpner du bukselommene

Du kan åpne baklommene på dine Classic Pants.

Før du velger å åpne baklommene dine er det en god idé å vrenge buksene for å se hvor dype baklommene rent faktisk er. Av estetiske årsaker er baklommene nemlig ikke veldig dype. Avhengig av hva du ønsker å bruke baklommene til, skal du sjekke om det er plass til dette og om du fortsatt har lyst til å åpne dem.

Grunnen til at dette er viktig er at vi ikke kan ta imot buksene i retur om du har åpnet lommene.

Om du velger å åpne baklommene kan du følge guiden nedenfor:

1. Ta frem buksene dine og en skarp kniv
  2. Sett kniven forsiktig lengst ned i siden av baklommen
  3. Skjær forsiktig gjennom åpningen og vær sikker på at det bare er selve åpningen du skjærer i
  4. Baklommen er nå åpen
  5. Ta bort løse tråder fra den tidligere sømmen
  6. Gjør det samme med den andre lommen og du er fertig!

Om du fortsatt er litt usikker, kan du se hele processen her: GIF_-_Baglomme.gif