Kommende butikkåpninger

I butikken våre kan du prøve klærne og ta dem med hjem samme dag.
Dette gir oss også en mulighet til å gi deg en fantastisk handleopplevelse.
Derfor er åpning av nye butikker en viktig prioritet for oss.

Vi har i dag fem butikker i Danmark, og vi har foreløpig ingen ambisjoner om å åpne flere her i Danmark. Vi utvider imidlertid i Tyskland der vi nå har butikker i Hamburg, Köln, Stuttgart, Frankfurt og Berlin.

Vi har diskutert flere andre byer, men ingenting er bestemt enda. Byene nedenfor er mulige fremtidige lokasjoner:

• München

Foreløpig er det konfidensielt om og når nye butikker er på vei.

Klikk på knappen nedenfor for å se hvor vi for øyeblikket har fysiske butikker:

Butikkene våre