Slik bruker du et gavekort eller en rabattkode

Rabattkoder og gavekort oppgis samme sted i kassen. For å gjøre det enkelt har vi skrevet noen trinn her for hvordan du registrerer rabattkoden eller bruker gavekortet ditt:

1. Velg produktene du vil kjøpe, og gå til handlekurven

2. Trykk Gå til betaling

3. Dette fører deg til siden med kontaktinformasjon, hvor du må trykke Vis bestillingssammendrag

4. Her kan du legge inn rabattkoden eller koden på gavekortet i feltet

Merk: Det er ikke mulig å legge til en rabattkode på en bestilling hvis du bestiller noe som allerede har rabatt (sett eller mengderabatt)

Klikk her for å lese mer om kjøp og innløsning av gavekort