Gavekort

Våre gavekort kan kjøpes og brukes både i nettbutikken vår og i butikkene våre.

Klikk på emnene nedenfor for å lære mer om kjøp og innløsning av gavekort.

Kjøp av gavekort

Online gavekort
Når du kjøper et online gavekort vil du motta det på e-post. Gavekortet blir ikke sendt fysisk.
Videre vil du kunne skrive en liten hilsen til mottakeren. Dette vil vises i gavekortets e-post som kan skrives ut og/eller videresendes på e-post til mottakeren.

Gavekort i butikk
Når du kjøper et gavekort i en av våre butikker, vil du motta en kvittering med gavekortkoden og en nettversjon på e-post.

Vær oppmerksom på at gavekort kun kan brukes i det landet der de ble utstedt.
F.eks. et norsk gavekort kan ikke brukes i Danmark eller på den den danske nettsiden.

Innløsning av gavekort

Dersom du er i besittelse av et fysisk gavekort, i form av et kredittkort, ber vi deg vennligst kontakte kundeservice, da disse ikke kan brukes på nettsiden vår uten hjelp.

Innløsning av gavekort på nett
Alle gavekort kan løses inn på nettsiden vår. For å bruke gavekortet ditt på nett trenger du kun å skrive inn gavekortkoden i gavekort-/rabattkodefeltet i kassen.

Dersom du ikke bruker hele beløpet, forblir gavekortet tilgjengelig til du har brukt hele beløpet.

Ønsker du å returnere noe fra en bestilling betalt med gavekort, vil pengene bli refundert til samme gavekort. Gavekortet kan da brukes på nytt.

Innløsning av gavekort i butikk
Alle gavekort kan løses inn i våre butikker.

Dersom du ikke bruker hele beløpet som er tilgjengelig på gavekortet, vil et nytt gavekort bli utstedt.

Vær oppmerksom på at gavekort kun kan brukes i det landet der de ble utstedt.
F.eks. et norsk gavekort kan ikke brukes i Danmark eller på den den danske nettsiden.

Hvis du har spørsmål angående gavekort, ber vi deg ta kontakt med vårt kundeserviceteam.