Black Week early access

Vi vill belöna alla dem som är medlemmar i vår kundklubb. Det är därför de får shoppa innan alla andra till årets största evenemang och de bästa erbjudandena vi någonsin haft.

Medlemmar i vår kundklubb kommer att ha tillgång mellan 08.00-18.00 den 22 november. Efter detta kommer erbjudandena att vara tillgängliga för alla.

Hur det fungerar:
Runt om 08.00 den 22 november får du ett mejl som innehåller en kod. Denna kod kan användas för att komma in på vår webbplats och ger dig tillgång till rean innan alla andra.

Om du inte har skrivit upp dig till vårt nyhetsbrev kan du klicka på knappen nedan:

Skriv upp dig och få early access