Leverans under Black Week

Vanligtvis har vi en leveranstid på 1-6 arbetsdagar  , beroende på vilket land du beställer till. Under hektiska perioder som Black Week kan förseningar uppstå och därmed en förlängd leveranstid.

Vi är väl förberedda; vårt lager jobbar dygnet runt och vi gör allt vi kan för att behandla alla beställningar så snabbt som möjligt.

Vänligen observera

• Om du väljer leverans till ett Postnord-utlämningsställe kan det inte garanteras att paketet kan hämtas ut på vald plats. I vissa fall (särskilt kring Black Week) kan uthämtningsstället vara överfullt och det finns risk att paket skickas till nästa lediga hämtningsställe
  • Paket skannas inte alltid så fort de hämtas ut av den valda transportören. Därför skannas de i vissa fall inte förrän de når den första distributionscentralen. Det betyder att det ser ut att paketet finns kvar på vårt lager trots att det redan har skickats. Om ditt spårningsnummer inte har uppdaterats inom 24 timmar, vänligen kontakta vår kundservice för en uppdatering.

Vi tackar för ditt tålamod och din förståelse!