Registrering av din retur

Observera att förseningar kan uppstå under perioder med extraordinär belastning som på Black Week och helgdagar.

För att returnera dina varor ska du registrera en retur online. När du är färdig med din registrering kommer du att få en gratis returetikett och ett returformulär.

Följ dessa steg för att registrera din retur hos oss:

📱Klicka här för instruktioner för mobil
  1. Gå till vår retursida genom att trycka på knappen nedan

Retursida
  2. Läs våra returvillkor och klicka därefter på "KLICKA FÖR ATT RETURNERA PAKETET"

3. Välj ditt land

4. Tryck "Returportal"

5. Tryck därefter på "KOM IGÅNG"

6. Skriv in ditt beställningsnummer och postnummer, telefonnummer eller e-postadress och tryck på "NÄSTA"

7. Välj '1 vara' utifrån de varor som du önskar att returnera, välj returorsak utifrån valmöjligheterna i drop-down menyn och gå deräfter längre ner på sidan och tryck på "NÄSTA"

8. Bekräfta att dina upplysningar är korrekta och gå deräfter längre ner på sidan och tryck på "NÄSTA"

9. Välj returmetod genom att trycka på "Postnord" och gå deräfter längre ner på sidan och tryck på "NÄSTA"

10. Du är nu färdig och kan ladda ned ditt returformulär och skriva ut din returetikett. De har även skickats till dig på mejl med avsändaren "no-reply@intelligentreturns.net"

🖥 Klicka här för instruktioner för dator
  1. Gå till vår retursida genom att trycka på knappen nedan

Returside
  2. Läs våra returvillkor och klicka därefter på "KLICKA FÖR ATT RETURNERA PAKETET"

3. Välj ditt land

4. Tryck "Returportal"

5. Tryck därefter på "KOM IGÅNG"

6. Skriv in ditt beställningsnummer och postnummer, telefonnummer eller e-postadress och tryck på "NÄSTA"

7. Välj '1 vara' utifrån de varor som du önskar att returnera, välj returorsak utifrån valmöjligheterna i drop-down menyn och tryck därefter på "NÄSTA"

8. Bekräfta att dina upplysningar är korrekta och tryck därefter på "NÄSTA"

9. Välj returmetod genom att trycka på "Postnord" och tryck därefter på "NÄSTA"

10. Du är nu färdig och kan ladda ned ditt returformulär och skriva ut din returetikett. De har även skickats till dig på mejl med avsändaren "no-reply@intelligentreturns.net"

Vill du returnera produkter från flera olika beställningar? Klicka på knappen nedan och se hur du gör detta:

Retur av flera beställningar