Vilka leveransmetoder kan jag välja mellan?

För tillfället erbjuder vi endast Postnord standardleverans.

De levererar gratis till det postombud som ligger närmast den leveransadress som du angav vid beställningstillfället.

Du mottar ett spårningsnummer som du kan spåra din beställning med samt information om vilket ombud som ditt paket kommer att levereras till. Denna information aviseras till den e-postadress som du har angivit vid beställning. När paketet finns att hämta ut hos ditt ombud aviseras detta till den e-postadress som du har angivit vid beställning.

Om du önskar mer information om leveransmetoder till andra länder vänligen kontakta kundservice.