Kan jag ångra en beställning?

Om du önskar att ångra din beställning ska du kontakta kundservice så snabbt som möjligt, allra helst via livechatten eller genom att ringa på telefonnummer 010 - 888 66 01.

Vi packar och skickar beställningar alla vardagar och oftast har vi hunnit packa din order inom 30 minuter efter att du har lagt din beställning.

När din beställning redan har packats kan vi inte längre annullera den. Men du kan använda vår 100 dagars öppet köp och skicka tillbaka beställningen till oss helt gratis.

Om du önskar mer information om retur kan du trycka här.