Ändring av min beställning

Om du har beställt fel produkt eller storlek ska du kontakta vår kundservice så fort som möjligt. Du kan  skriva till oss på info@shapingnewtomorrow.se, ringa på telefonnummer 010 888 66 01 eller skriva till oss på livechatten som du hittar nere i hörnet.

Om vi redan har skickat din order kan vi tyvärr inte stoppa den. Men du har 100 dagars öppet köp med gratis retur, så du kan skicka tillbaka din order till oss helt utan extra kostnad.

Om du önskar att annullera din order ska du kontakta vår kundservice fortast möjligt. Gärna över telefon eller på chatten. Om vi har hunnit sända din order kan den tyvärr inte annulleras.

Önskar du ytterligare information om retur, vänligen klicka här.