Pico Pants

Pico Pants är gjorda av 96 % Virgin ull och 4 % elastan.

Tvättråd:

• För att bevara byxornas pressveck och finish rekommenderar vi att du kemtvättar dem. Om du gör detta regelbundet kommer byxornas livslängd att förlängas.
  • Om du inte har tillgång till kemtvätt kan du även tvätta dem för hand i ljummet vatten.
  • Om du vill använda tvättmaskinen är det viktigt att du väljer ett ullprogram med låg centrifugering. Observera att maskintvätt påverkar byxornas hållbarhet samt att pressvecken och finishen kommer att avta.