Returpolicy

Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd med ditt köp!

Om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp har du 100 dagar på dig att returnera oanvända varor för återbetalning. Var dock medveten om att vi endast kan acceptera dina returnerade produkter om de är i enlighet med vår returpolicy.

Produkternas skick

Vi accepterar inte returer om den returnerade produkten:

• Är inte i nyskick
  • Luktar parfym eller någon annan stark lukt
  • Har varit utsatt för rök
  • Har tvättats
  • Har spår av djurpäls
  • Har inte packats ansvarsfullt och ordentligt för returfrakt
  • Har blivit ändrad av till exempel en skräddare

Av hälso- och hygienskäl kan boxershorts, strumpor och ansiktsmasker endast returneras i originalskick och i oöppnad originalförpackning.

Retur

Om returperioden har löpt ut kan vi inte erbjuda återbetalning. Det är därför inte möjligt att logga in i vår returportal och beställa en returetikett.

Om du har returnerat i tid och din retyr accepteras, kommer varans belopp att återbetalas till dig via den ursprungliga betalningsmetoden. Om du har använt ett presentkort vid köpet återbetalas beloppet till detta, varefter presentkortet kan användas igen.

I händelse av att din retur inte accepteras kommer du att bli kontaktad och informerad om detta, varefter produkten/produkterna returneras till dig.

Byte

Observera att vi inte erbjuder direkta byten för onlineköp. Om du vill göra ett byte måste du därför returnera produkten och lägga en ny beställning på den nya varan.

Du kan läsa mer om returer, byten och ångerrätt i våra köpvillkor som du hittar genom att klicka på knappen nedan:

Köpvillkor