Hur man byter eller returnerar en present

Har du fått en present som du vill byta eller returnera?

Nedan har vi samlat all information du behöver för att byta eller returnera din present:

Onlineköp

För att kunna byta eller returnera online behöver du ordernummer samt postnummer/telefonnummer/e-postadress från den som köpte presenten. När du har denna information, kan du gå in på vår returportal via knappen nedan och registrera din retur.

Om du vill byta produkten behöver du helt enkelt bara returnera produkten och beställa om den önskade produkten då vi inte erbjuder direkta byten.

Returportal

Observera dock att vi endast arbetar med säkra betalningsmetoder. Detta innebär att återbetalningen endast kan skickas tillbaka till den ursprungliga betalningsmetoden, vilket är personen som köpte presenten. Detta kan inte ändras.

Köp i butik
Om du har fått en present som är köpt i någon av våra butiker i Danmark eller Tyskland kan presenten endast bytas eller returneras i någon av butikerna i det landet. Se till att ta med produkten och kvittot.

Observera att presenter köpta i en fysisk butik endast kan återbetalas med originalkvitto. Presentkvittot låter dig byta produkten.

Vill du läsa mer om returer och byten, klicka på knappen nedan:

Returer och byten