Samling av beställningar i butik

Det är för närvarande inte möjligt att hämta en onlinebeställning i någon av våra fysiska butiker.

Om du vill göra en beställning på vår hemsida skickas den antingen till ditt hem, din företagsadress eller till närmaste ombud, beroende på vilken fraktmetod du väljer.

Vi kan inte garantera att alla produkter kommer att finnas i butikerna, men om du letar efter en specifik vara är du välkommen att besöka någon av våra butiker eller kontakta kundtjänst.

Våra butiksöppningstider och kontaktuppgifter till kundtjänst hittar du under knapparna nedan:

Öppettider  Kontakta oss