Hur returnerar jag?

För att returnera dina varor ska du registrera en retur online. När du är färdig med din registrering kommer du att få en gratis returetikett och ett returformulär.

Följ dessa steg för att registrera din retur hos oss:

Klicka för att se guiden i mobilformat
  1. Gå till vår retursida genom att trycka på knappen nedan
    Retursida
  2. Läs våra returvillkor och klicka därefter på "KLICKA FÖR ATT RETURNERA PAKETET"
  3. Tryck därefter på "KOM IGÅNG"
  4. Skriv in ditt beställningsnummer och postnummer, telefonnummer eller e-postadress och tryck på "NÄSTA"
  5. Välj '1 vara' utifrån de varor som du önskar att returnera och välj returorsak utifrån valmöjligheterna i drop-down menyn
  6. Gå längre ner på sidan och tryck på "NÄSTA"
  7. Bekräfta att dina upplysningar är korrekta
  8. Gå längre ner på sidan och tryck på "NÄSTA"
  9. Välj returmetod genom att trycka på "Postnord"
  10. Gå längre ner på sidan och tryck på "NÄSTA"
  11. Du är nu färdig och kan ladda ned ditt returformulär och skriva ut din returetikett. De har även skickats till dig på mejl med avsändaren "no-reply@intelligentreturns.net"
Klicka för att se guiden i PC-format
  1. Gå till vår retursida genom att trycka på knappen nedan
    Returside
  2. Läs våra returvillkor och klicka därefter på "KLICKA FÖR ATT RETURNERA PAKETET"
  3. Tryck därefter på "KOM IGÅNG"
  4. Skriv in ditt beställningsnummer och postnummer, telefonnummer eller e-postadress och tryck på "NÄSTA"
  5. Välj '1 vara' utifrån de varor som du önskar att returnera
  6. Välj returorsak utifrån valmöjligheterna i drop-down menyn och tryck därefter på "NÄSTA"
  7. Bekräfta att dina upplysningar är korrekta och tryck därefter på "NÄSTA"
  8. Välj returmetod genom att trycka på "Postnord" och tryck därefter på "NÄSTA"
  9. Du är nu färdig och kan ladda ned ditt returformulär och skriva ut din returetikett. De har även skickats till dig på mejl med avsändaren "no-reply@intelligentreturns.net"